WereldTopSelectie wordt mogelijk gemaakt door Bustelberg Vermogensbeheer. Dezelfde expertise, een lagere instap.

Bustelberg beheert sinds 1992 vermogens van ondernemers, families en stichtingen. Met WereldTopSelectie kun je instappen vanaf € 50.000,-.
Je kiest uit drie portefeuilles waarvoor door onze beleggingsadviseurs alleen
‘s werelds best presterende bedrijven worden geselecteerd. Beleggen wordt
op deze manier aangenaam eenvoudig.

Als je een vrijblijvend adviesgesprek wilt over wat WereldTopSelectie te bieden heeft, spreek je natuurlijk direct met onze experts. Wij ontvangen je graag in
ons gezellige kantoor gelegen aan de Mark.

Maak kennis met ons team:

Peter Cordes Directeur/eigenaar

Peter focust zich op trends en ontwikkelingen die op de lange termijn van waarde zullen blijven. Daarnaast is hij gespecialiseerd in financial behavourism, de psychologie van beleggersgedrag. Peter is vanaf 2000 actief in vermogensbeheer.

Maak een afspraak met Peter
Fred van Deijck Directeur

Fred van Deijck is value belegger van het eerste uur. Met liefde en toewijding bestudeert hij de ins & outs van ondernemingen, waardoor hij onze cliënten bedient van zeer deskundig en degelijk advies.

Vraag advies aan Fred
Jack Alders Senior beleggingsadviseur

Ruim 30 jaar is Jack actief in het beleggersvak. Na diverse functies bij banken en instellingen voelt deze gedreven beleggingsadviseur zich bij Bustelberg en WereldTopSelectie helemaal op zijn plek. Een goede vertrouwensband met zijn cliënten staat bij Jack voorop.

Plan een afspraak met Jack
Juliette van Druenen Beleggingsadviseur

Haar sporen verdiende Juliette als ondernemer. Nu is zij binnen Bustelberg en WereldTopSelectie een van de belangrijke aanjagers. Juliette is een warme persoonlijkheid en als beleggingsadviseur zeer doortastend!

Neem contact op met Juliette
Marlies Thoden van Velzen-Zaaijer Office manager

Marlies is de spil van het kantoor. Als office manager draagt zij zorg voor onze organisatie, onze cliënten, een vrolijke noot en wat lekkers bij de thee.

Vraag het Marlies
Erwin Bouwmeester Ambassadeur

Erwin is een financiële allrounder met ruime ervaring in het bankwezen. Binnen zijn eigen onderneming Hemera Finance houdt hij zich bezig met o.a. (private) financieringen, vermogensbeheer en- advies en financiële planning. Erwin is enthousiast ambassadeur van Wereldtopselectie.

Neem contact op met Erwin
Kristian Bras Werkstudent

Kristian zit in zijn laatste fase van de Master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg. Zijn studie is gericht op verschillende bedrijfsstrategieën. In 2019 is Kristian afgestudeerd in een Bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Bij Bustelberg doet Kristian onderzoek naar trends zoals 5G, negatieve rente en elektrische auto’s. Hierbij maakt hij aanbevelingen voor het investeren in bedrijven.

vraag het Kristian

Je bent van harte welkom op ons kantoor in het mooie Bredase Markdal.