Selecteer een pagina
Koetshuis

Over ons

De WereldTopSelectie is een initiatief van de beheerders van Bustelberg Effectenkantoor. Zij zijn al ruim twintig jaar de specialist en partner van gegoede families, succesvolle ondernemers, stichtingen en pensioenen. 

Speciaal voor de beginnende en kleinere belegger is de WereldTopSelectie gestart. Ook hier gaat het in de relatie met de cliënt vooral om ‘high trust’, ‘low cost en ‘deliverance’. Dit houdt in dat vakmanschap, vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid én toegevoegde waarde van een degelijk beheer tegen een eerlijk tarief belangrijk voor ons zijn.

Wie zijn wij?

Peter Cordes

Peter Cordes

directeur/eigenaar

Peter zoekt naar houdbare lange termijn trends die waarde toevoegen. Hij heeft een bijzondere interesse in het gedrag van beleggers (financial behaviourism). Vanaf 2000 is hij actief in vermogensbeheer.

Fred van Deijck

Fred van Deijck

directeur/eigenaar

Fred van Deijck is value belegger van het eerste uur. Met veel liefde en toewijding kan hij zich richten op ondernemingen om daar vervolgens alles van te weten en de cliënt te bedienen van een advies dat hout snijdt.

Marlies Thoden van Velzen-Zaaijer

Marlies Thoden van Velzen-Zaaijer

office manager

Marlies is de spil van Bustelberg. Als office manager draagt zij zorg voor onze organisatie, onze cliënten, een vrolijke noot en een koekje bij de thee. Daarnaast is Marlies samen met haar man Bas eigenaar van Wijnkoperij de Loods in het Ginneken.

Jack Alders

Jack Alders

senior beleggingsadviseur

Ruim 30 jaar is Jack al actief in het beleggersvak. Via diverse banken en instellingen is de gedreven beleggingsadviseur op zijn plek. Zijn motto luidt: “Bij mij staan alle relaties nog steeds op de eerste plaats.”

Juliette van Druenen

Juliette van Druenen

marketingspecialist/beleggingsadviseur

Haar sporen verdiende Juliette als ondernemer. Nu is zij binnen Bustelberg een van de belangrijke aanjagers. Zij heeft een sterke passie voor alles wat met marketing te maken heeft. Als beleggingsadviseur is Juliette persoonlijk en doortastend.

Toezicht, deskundigheid en bescherming consument

AFM

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM is gedragstoezichthouder op de financiële markten. Dit houdt in dat de AFM toezicht houdt op het gedrag van partijen die actief zijn op het gebied van sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Met regelmaat rapport Bustelberg aan het AFM in het kader van haar vergunningen. U kunt hier achterhalen welke vergunningen Bustelberg heeft.

De Nederlandsche Bank (DNB)

De Nederlandsche Bank (DNB)

Bustelberg en haar bewindvoerders staan onder toezicht van de Nederlandsche Bank. DNB zet zich in voor een stabiel financieel stelsel: stabiele prijzen, solide financiële instellingen en een goed werkend betalingsverkeer. DNB (prudentieel toezicht) werkt aan solide en integere financiële instellingen die hun verplichtingen en toezeggingen nakomen.

Dutch Securities Institute (DSI)

Dutch Securities Institute (DSI)

Het DSI heeft als doel om de deskundigheid en de integriteit van de financiële dienstverlening en de dienstverleners te waarborgen. De medewerkers van Bustelberg zijn geregistreerd bij het DSI.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Bustelberg is aangesloten bij het Kifid. Dit is een loket voor de beslechting van klachten tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A)

Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A)

De VV&A is de Nederlandse branchevereniging die de gemeenschappelijke belangen behartigt van haar leden, te weten beleggingsondernemingen die geregistreerd staan bij de Autoriteit Financiële Markten. De VV&A voert structureel overleg met het Ministerie van Financiën, AFM, DNB, DSI en Kifid alsmede met andere branche- en beroepsverenigingen in de effectenbranche.

Depotbanken

Als cliënt kunt u zelf kiezen waar u het vermogen in bewaring wenst te houden. Wij scheiden het vermogen van het advies en beheer. Dit betekent dat uw vermogen op uw naam of op naam van een N.V., B.V. of Stichting wordt ondergebracht bij een van de volgende depotbanken. Dit biedt een belangrijke vorm van veiligheid. De depotbanken hebben een vergunning en staan allen onder toezicht van de financiële autoriteiten.

EFG Bank

Zwitserland

EFG Bank behoort tot de grotere Zwitserse banken. Via een combinatie met de in 1873 opgerichte BSI vergaarde de bank die zelf het licht zag in 1995 haar internationale netwerk. EFG houdt zich specifiek bezig met de bewaarstelling van vermogens voor welgestelde particulieren en fiscale entiteiten.

Groupe Credit Agricole

Luxemburg

De eerste activiteiten van wat nu Groupe Credit Agricole heet begonnen in 1885 in Jura (Frankrijk). Een locaal initiatief van Louis Mincent zorgde op dat moment voor betere kredietverlening voor boeren in de regio. Nog steeds wordt het de Green Bank of Franse Rabobank genoemd.

Saxobank

Denemarken

De Deense Saxo Bank Group is een nog jonge bank, opgericht in 1992,  die inmiddels wereldwijd actief is. Deze bank is in maar liefst 180 landen bekend om haar online platforms.

Nederland

Nederland

In 1881 richtte Theodoor Gilissen een firma op. Inmiddels is Theodoor Gilissen Bankiers een gerenommeerde private bank die zich volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van private banking.  In 2005 fuseerde TGB met Effectenbank Stroeve en in 2016 werd de fusie met Insinger de Beaufort bekend gemaakt. De twee banken gaan verder onder de naam InsingerGilissen.

Wereldtopselectie.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.