WereldTopSelectie en Bustelberg

WereldTopSelectie is onderdeel van Bustelberg. Ga voor dezelfde kennis en expertise, met een lagere instap.

De beheerders van Bustelberg hebben al ruim 25 jaar ervaring met beleggingen van succesvolle ondernemers, gegoede families, pensioenen en stichtingen. Bij ons staan vertrouwelijkheid, vakmanschap, toegevoegde waarde én betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

We investeren veel tijd in eigen onderzoek, waardoor we een goede selectie kunnen maken van bedrijven dit bovengemiddeld kunnen profiteren van belangrijke trends en ontwikkelingen in de wereld. WereldTopSelectie en Bustelberg werken met aantrekkelijke tarieven. Dit zie je uiteindelijk terug in het rendement.

Met WereldTopSelectie kun je instappen vanaf € 50.000,-.

Je kiest uit drie portefeuilles waarvoor door onze beleggingsadviseurs alleen
‘s werelds best presterende bedrijven worden geselecteerd. Beleggen wordt
op deze manier aangenaam eenvoudig.

Als je een vrijblijvend adviesgesprek wilt over wat WereldTopSelectie (of Bustelberg) te bieden heeft, spreek je natuurlijk direct met onze experts. Wij ontvangen je graag in ons gezellige kantoor gelegen aan de Mark.

Maak kennis met ons team:

Peter Cordes Directeur/eigenaar

Peter focust zich op trends en ontwikkelingen die op de lange termijn van waarde zullen blijven. Daarnaast is hij gespecialiseerd in financial behavourism, de psychologie van beleggersgedrag. Peter is vanaf 2000 actief in vermogensbeheer.

Maak een afspraak met Peter
Fred van Deijck Directeur

Fred van Deijck is value belegger van het eerste uur. Met liefde en toewijding bestudeert hij de ins & outs van ondernemingen, waardoor hij onze cliënten bedient van zeer deskundig en degelijk advies.

Vraag advies aan Fred
Jack Alders Senior beleggingsadviseur

Ruim 30 jaar is Jack actief in het beleggersvak. Na diverse functies bij banken en instellingen voelt deze gedreven beleggingsadviseur zich bij Bustelberg en WereldTopSelectie helemaal op zijn plek. Een goede vertrouwensband met zijn cliënten staat bij Jack voorop.

Plan een afspraak met Jack
Juliette van Druenen Beleggingsadviseur

Haar sporen verdiende Juliette als ondernemer. Nu is zij binnen Bustelberg en WereldTopSelectie een van de belangrijke aanjagers. Juliette is een warme persoonlijkheid en als beleggingsadviseur zeer doortastend!

Neem contact op met Juliette
Marlies Thoden van Velzen-Zaaijer Office manager

Marlies is de spil van het kantoor. Als office manager draagt zij zorg voor onze organisatie, onze cliënten, een vrolijke noot en wat lekkers bij de thee.

Vraag het Marlies
Erwin Bouwmeester Ambassadeur

Erwin is een financiële allrounder met ruime ervaring in het bankwezen. Binnen zijn eigen onderneming Hemera Finance houdt hij zich bezig met o.a. (private) financieringen, vermogensbeheer en- advies en financiële planning. Erwin is enthousiast ambassadeur van Wereldtopselectie.

Neem contact op met Erwin
Marijn Trousset Junior analist

Marijn studeert commerciële economie aan Avans hogeschool in Breda. Daarnaast is hij een echte ondernemer. Zo heeft hij Giraffe Marketing opgericht en heeft hij met ‘De jonge belegger’ online cursussen aangeboden aan jongeren. Marijn is een enthousiaste belegger met een behoorlijke kennis van zaken. Leuk is ook dat hij leergierig is. Bij Bustelberg analyseert Marijn de groeisectoren Technologie en Communicatie Dienstverlening. Ook werkt hij aan de WereldTopSelecties.

Vraag het Marijn
Jens van der Sluijs Werkstudent Vraag het Jens

Je bent van harte welkom op ons kantoor in het mooie Bredase Markdal.