Selecteer een pagina

Afspraak maken

Persoonlijk advies over welke WereldTopSelectie bij jou past? We vertellen je graag vrijblijvend aan de hand van een aantal vragen welke selectie past bij jouw persoonlijk profiel, en wat de te verwachten rendementen zijn.

Plan direct een afspraak in of bel direct:
076 565 5262 (ma. t/m vr. 8:30 tot 17:00).

Na jaren zelf te hebben belegd in Nederlandse aandelen merkte ik dat ik kennis te kort kwam om te investeren in wereldwijde aandelen. Met de WereldTopSelectie heb ik die stap toch gezet. Ik beleg niet in een product maar in echte aandelen die ik inmiddels ook goed ken. Dat maakt het voor mij gemakkelijk en erg prettig. De aandelen kunnen tegen ieder stootje en de keuzes in de portefeuille worden nog helder toegelicht ook.

Marc uit Bergen
Na jaren zelf te hebben belegd in Nederlandse aandelen merkte ik dat ik kennis te kort kwam om te investeren in wereldwijde aandelen. Met de WereldTopSelectie heb ik die stap toch gezet. Ik beleg niet in een product maar in echte aandelen die ik inmiddels ook goed ken. Dat maakt het voor mij gemakkelijk en erg prettig. De aandelen kunnen tegen ieder stootje en de keuzes in de portefeuille worden nog helder toegelicht ook.

Marc uit Bergen

Wereldtopselectie.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.