Selecteer een pagina

MerkenTopSelectie

De grootste en best presterende ondernemingen ter wereld

Wie wil er niet beleggen in de allerbeste en sterkste bedrijven ter wereld? De MerkenTopSelectie selecteert de grootste en best presterende ondernemingen ter wereld. Zo groeit uw vermogen!

Beleggen in echte winnaars die het DNA bezitten om ook winnaar te blijven. De selectie beschikt blijvend over de meest sterke fundamenten en marktrisico’s worden actief beperkt.

Een greep uit ’s werelds topmerken

Afspraak maken

Persoonlijk advies over welke WereldTopSelectie bij jou past? We vertellen je graag vrijblijvend aan de hand van een aantal vragen welke selectie past bij jouw persoonlijk profiel, en wat de te verwachten rendementen zijn.

Na jaren zelf te hebben belegd in Nederlandse aandelen merkte ik dat ik kennis te kort kwam om te investeren in wereldwijde aandelen. Met de WereldTopSelectie heb ik die stap toch gezet. Ik beleg niet in een product maar in echte aandelen die ik inmiddels ook goed ken. Dat maakt het voor mij gemakkelijk en erg prettig. De aandelen kunnen tegen ieder stootje en de keuzes in de portefeuille worden nog helder toegelicht ook.

Marc uit Bergen
Mijn vader was een echte belegger. Dagelijks las hij gewoon de krant. Hij maakte zelf zijn beleggingskeuzes. Zelf durf ik dat niet echt. Nu wordt dat voor mij gedaan. Ondernemingen met een grootaandeelhouder of familie die op de achtergrond invloed uitoefent, geven mij meer vertrouwen. Bovendien wordt er niet heel vaak in de portefeuille gewisseld. kennen ze mij echt als ik bel voor informatie.

Pauline uit Hilversum

De best presterende bedrijven in één beleggingsportefeuille

Lees meer over de aantal merken in deze beleggingsportefeuille.

Heineken NV

Dit van oorsprong Nederlandse familiebedrijf behoort met een jaarlijkse omzet van EUR 20.792 miljoen tot de drie grootste bierbrouwerijen ter wereld. De onderneming opereert in 70 landen en heeft een productievolume van 125,8 miljoen hectoliter premium bier per jaar. Heineken heeft 85.000 medewerkers op de loonlijst staan. De brouwer is actief op het gebied van de snelgroeiende markt voor natuurlijk gebrouwen premium dranken. De toonaangevende leider in het premiumsegment beschikt over een brede portfolio bestaand uit onder meer de premium bieren Desperado’s, Amstel en Radler. De onbetwiste leider in dit segment is trendsetter in de groeimarkt voor fruitige, alcoholarm en -vrij bieren.

Samsung Electronics

Het Zuid-Koreaanse Samsung Electronics behoort inmiddels tot de grootste ondernemingen ter wereld. Deze technologiegigant genereert een jaarlijkse omzet van bijna 180 miljard Amerikaanse dollars. De onderneming is actief in bijna 90 landen. Het bedrijf produceert witgoed, consumentenelektronica en zelfs geheugenchips. In veel markten is Samsung marktleider, zoals de markt voor smartphones. Daarnaast is Samsung ook een van de grootste chipmakers ter wereld.

Microsoft

Met een jaarlijkse omzet die gestaag richting 100 miljard dollar groeit, behoort Microsoft tot een van de grotere solide ondernemingen ter wereld. Een nieuw management is in staat geweest om de onderneming te bewegen om zichzelf opnieuw uit te vinden als WereldTopSpeler. Nu biedt het met veel succes softwareproducten aan die via diverse cloud-diensten. En dat niet zonder succes! De recente kwartaalcijfers maakten dan ook indruk. Naast een behoorlijke prestatie blijft er zelfs zicht op verdere groei in de komende jaren. Microsoft is een absolute winnaar!

Amazon.com

Amazon.com is een wereldwijd opererende E-commerce retailer. In de Verenigde Staten wordt 70% van de online verkopen geregeld via Amazon.com. Zij biedt meer dan 250 miljoen verschillende producten en diensten aan en bemiddelt voor meer dan 260 miljoen klanten wereldwijd. De grootste e-commerce retailer van Amerika speelt een prominente rol in de verschuiving van brick-and-mortar retail naar online retail. Naast de invloedrijke online webshop, biedt ze een eigen streamingdienst met muziek, films en series aan. Ook is Amazon.com pionier op het gebied van drone post delivery. Niet voor niets is Amazon.com dit jaar uitgeroepen tot ’s werelds meest innovatieve bedrijf.

De beste rendementen

De WereldTopSelecties bestaan uit de best presenterende bedrijven ter wereld. Onze beleggers zijn continu bezig met het selecteren van bedrijven voor het beste resultaat. Download onze factsheets.

Een selectie van winnaars

De beleggers van de MerkenTopSelectie selecteren doorlopend de best presterende bedrijven voor u. Onderzoek wijst uit dat deze bedrijven het structureel beter doen dan de beurzen. Deze selectie begint bij het fundament van de ondernemingen.

  2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Gemiddelde
MerkenTopSelectie (netto-rendement) 43,55% 20,10% -1,46% 25,22% 19,42% 18,93% 9,50% 15,36% 9,87% -3,58% 35,23% 13,05%
MSCI ACWI (Aandelen Wereld) 27,55% 10,03% -5,94% 15,79% 21,47% 16,80% 9,14% 11,14% 8,53% -5,21% 31,65% 8,19%

Wereldtopselectie.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.