Selecteer een pagina

DividendTopSelectie

Zeer degelijk dividend voor langere termijn

De lage rente dwingt beleggers die inkomsten nodig hebben naar dividendrijke aandelen. De DividendTopSelectie selecteert met zorg ondernemingen met een zeer degelijk dividend dat houdbaar is. De beleggers van de TopSelecties noemen dit koninklijk dividend!

De inkomsten worden direct op je betaalrekening gestort. De selectie gaat voor solide kasstroom, maar laat ook ruimte voor fundament van bovengemiddelde groei. Zo is het dividend voor morgen ook geregeld.

Een greep uit sterke onderneming met een top dividend

Afspraak maken

Persoonlijk advies over welke WereldTopSelectie bij jou past? We vertellen je graag vrijblijvend aan de hand van een aantal vragen welke selectie past bij jouw persoonlijk profiel, en wat de te verwachten rendementen zijn.

Kasstroom biedt de meeste kans op rendement. Dat heb ik altijd geleerd. In de loop der jaren heb ik helaas moeten ervaren dat hoog dividend beleggen enorme risico’s kent. Met de DividendTopSelectie is het dividend aantrekkelijk, maar wel realistisch. Prettig is dat buitensporige risico’s niet eens worden opgezocht. Nu profiteren wij van de regelmatige stortingen op onze betaalrekening. En het contact is laagdrempelig.

Pim en Ans uit Eindhoven
Kasstroom biedt de meeste kans op rendement. Dat heb ik altijd geleerd. In de loop der jaren heb ik helaas moeten ervaren dat hoog dividend beleggen enorme risico’s kent. Met de DividendTopSelectie is het dividend aantrekkelijk, maar wel realistisch. Prettig is dat buitensporige risico’s niet eens worden opgezocht. Nu profiteren wij van de regelmatige stortingen op onze betaalrekening. En het contact is laagdrempelig.

Pim en Ans uit Eindhoven

De best presterende bedrijven in één beleggingsportefeuille

Lees meer over de aantal merken in deze beleggingsportefeuille:

Microsoft Corporation

Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf. De onderneming behoort tot de ondernemingen met de grootste beurswaarde ter wereld. Microsoft ontwikkelt, verspreidt en ondersteunt een breed scala aan producten en diensten gerelateerd aan ons pc-gebruik. Daarnaast is Microsoft actief op de zoekmachine- en videogame-industrie markt. De meest recente groei van de onderneming is de danken aan de aanpassing van de onderneming om via de ‘Cloud’ software abonnementen aan de man te brengen. Achteraf is dit een geniale zet gebleken. Ook nam Microsoft in 2011 Skype Technologies over. Inmiddels werken meer dan 100.000 mensen in ruim 60 landen voor dit bedrijf. Naast een topmerk past Microsoft ook bij die beleggingen waarvan ieder jaar het dividendrendement stijgt.

Royal Dutch Shell

De van oorsprong Nederlands-Britse multinational is de grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappij ter wereld en behoort tot de ‘super majors.’ In Nederland is Shell marktaanvoerder met de meeste winstgevendheid. De onderneming opereert vanuit meer dan 140 landen en is een van de grootste ondernemingen ter wereld. De firma produceert voornamelijk gas, olie en wint energie op een duurzame manier met de zelf ontworpen technologieën. De lagere olieprijzen hebben Shell ertoe gedwongen om een keuze te maken aangaande het dividendbeleid. Zij kiest er openlijk voor om in de komende jaren minder renderende belangen af te stoten, minder geld uit te geven aan investeringen. Daarmee wordt het dividendbeleid voor de komende jaren nog eens bevestigd.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson (J&J) is een de grootste farmaciebedrijven ter wereld. Met al meer dan 125 jaar ervaring en een ruim portfolio aan producten zijn ze toonaangevend in het dagelijks leven. Ze zijn het brein achter bekende merken als Listerine, Daktarin, Imodium, Roc, Compeed en beïnvloeden daarmee verschillende levensfases. J&J stelt wereldwijd zo’n 128.000 medewerkers te werk en verkopen de producten in 175 landen. De onderneming staat bekend vanwege het solide dividend en de lange reeks van dividendverhogingen. J&J heeft de afgelopen 50 jaar aaneengesloten het dividend verhoogd.

Archer Daniels Midland

Het Amerikaanse Archer Daniels Midland (ADM) heeft een jaarlijkse omzet van bijna 70 miljard Amerikaanse dollar en is actief in 130 landen. De grootste graanverwerker heeft een marktwaarde van bijna 22 miljard dollar. ADM behoort tot de selecte groep ‘Dividend Aristocrats of Wall Street’. Een onderneming die tot deze selectie behoort, heeft in de afgelopen 30 jaar haar aandeelhouders dividend betaald dat minimaal gelijk was aan het dividend in het vorige jaar.

De beste rendementen

De WereldTopSelecties bestaan uit de best presenterende bedrijven ter wereld. Onze beleggers zijn continu bezig met het selecteren van bedrijven voor het beste resultaat. Download onze factsheet voor een greep uit de bedrijven per selectie en bijbehorende behaalde resultaten.

Dividend als basis voor een stevig rendement

De huidige lage renteniveaus maken aandelen met een hoog, zeker en stabiel rendement kansrijk. De DividendTopSelectie selecteert met grote zorg de best presterende dividendrijke ondernemingen. Op lange termijn krijgt de belegger rendement, op korte termijn is er een aantrekkelijke kasstroom. Check het zelf!

  2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Gemiddelde
DividendTopSelectie (netto-rendement) 42,29% 17,64% -8,68% 18.75% 24,09% 17,47% 14,84% 11,29% 13,78% -3,74% 37,56% 12,29%
MSCI ACWI (Aandelen Wereld) 27,55% 10,03% -5,94% 15,79% 21,47% 16,80% 9,14% 11,14% 8,53% -5,21% 31,56% 8,19%

Wereldtopselectie.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.