Selecteer een pagina

Kies je WereldTopSelectie

Maak een slimme start met je vermogen! Weten welke TopSelectie bij jou past?

Wat zijn WereldTopSelecties?

De best presterende ondernemingen ter wereld gebundeld in een handige WereldTopSelectie. Jij kiest alleen nog de selectie die bij jou past. Onze beleggers zorgen voor het beste resultaat.

In de onderstaande grafiek worden de prestaties van de WereldTopSelecties (na kosten) vergeleken met de benchmark. Kijk en vergelijk zelf.

FamilieTopSelectie

Grootaandeelhouders zorgen beter voor hun onderneming.

MerkenTopSelectie

’s Werelds grootste genereren meer rendement.

DividendTopSelectie

Het best mogelijke dividend speciaal voor u geselecteerd.

De beste rendementen

De WereldTopSelecties bestaan uit de best presenterende bedrijven ter wereld. Onze beleggers zijn continu bezig met het selecteren van bedrijven voor het beste resultaat. Download onze factsheets en ontdek zelf wat de resultaten zijn.

Afspraak maken

Persoonlijk advies over welke WereldTopSelectie bij jou past? We vertellen je graag vrijblijvend aan de hand van een aantal vragen welke selectie past bij jouw persoonlijk profiel, en wat de te verwachten rendementen zijn.

Na jaren zelf te hebben belegd in Nederlandse aandelen merkte ik dat ik kennis te kort kwam om te investeren in wereldwijde aandelen. Met de WereldTopSelectie heb ik die stap toch gezet. Ik beleg niet in een product maar in echte aandelen die ik inmiddels ook goed ken. Dat maakt het voor mij gemakkelijk en erg prettig. De aandelen kunnen tegen ieder stootje en de keuzes in de portefeuille worden nog helder toegelicht ook.

Marc uit Bergen
Na jaren zelf te hebben belegd in Nederlandse aandelen merkte ik dat ik kennis te kort kwam om te investeren in wereldwijde aandelen. Met de WereldTopSelectie heb ik die stap toch gezet. Ik beleg niet in een product maar in echte aandelen die ik inmiddels ook goed ken. Dat maakt het voor mij gemakkelijk en erg prettig. De aandelen kunnen tegen ieder stootje en de keuzes in de portefeuille worden nog helder toegelicht ook.

Marc uit Bergen

Wereldtopselectie.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.